Update voor RTV SV App

De Android app van RTV Stichtse Vecht werkte al een tijdje niet door wat problemen met aanlevering van de nieuwsfeed. Dit is nu weer opgelost, via m.rtvsv.nl of de Android App blijf je op de hoogte van al het nieuws uit de omgeving van Stichtse Vecht! …

Gelukkig 2014!

Welliswaar een beetje laat! Maar toch wens ik jou, ja jij daar, achter de computer/laptop/smartphone een fantastisch 2014! …

Panorama Station Breda

Op station Breda vind je een hooggelegen voetgangers brug, de ideale plek om een panorama foto te maken of althans een poging daartoe. Busy Train Station by Luke Reijmerink Breda Central Station by Luke Reijmerink …

Storm in Breukelen

Op maandag 28 oktober trok er een storm over het gehele land, hier een aantal foto's uit de omgeving. Dit tafeltje werd over een hek getild en door de wind bijna tegen een auto aangegooid. Deze weliswaar plastic ooievaar heeft ook de storm niet overleefd en moet het zonder lijf…

oW weer

Hoeveel weer apps zijn er wel niet voor Android? Inderdaad honderden, maar juist deze weer applicatie doet iets wat anderen niet doen en dat is het weergeven van het weer a la iOS7 style. De app is zeer minimalistisch uitgevoerd en compleet in het platte design van Apple gestoken. Zelfs…

Muziekupdate week 40

Ook deze week geef ik je graag weer wat in mijn ogen leuke muziek mee voor de komende week! De noorse Maria Mena heeft een nieuw album uitgebracht, daar van deel ik graag het rustige "I always liked that" ( Spotify | YouTube ) en het uptempo "All the love" ( Spotify | YouTube ) Basement…